Met Ellen mee!

Een hond heeft voldoende beweging nodig en vindt het vaak fijn om met andere honden te rennen en spelen. Soms kan een wandeling met soortgenoten helpen bij gezondheids- en/ of gedragsproblemen of worden deze problemen door een regelmatige groepswandeling voorkomen.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw hond deze fysieke en mentale prikkels te geven dan kunt u uw hond door mij op laten halen voor een wandeling in groepsverband of een individuele wandeling.

Met Ellen mee! is een kleinschalige, professionele uitlaatservice in Havelte en omgeving, welke gericht is op kwaliteit en niet op kwantiteit.

Voor de groepswandeling wordt uw hond in een kleine roedel van maximaal zes honden uitgelaten, zodat er naast contact tussen de honden, ook voldoende ruimte is voor persoonlijk contact met uw hond. Er wordt gekeken naar karaktereigenschappen en gedrag van de individuele hond, maar ook hoe uw hond zich gedraagt in een groep. Zo creëren we een leuke, veilige en uitdagende omgeving voor uw hond.

Voor de individuele wandeling loop ik met uw hond vanaf uw huis een ronde in de omgeving van ongeveer een half uur. Uw hond krijgt alle aandacht van mij en ik houd rekening met de behoeften van uw hond.

Met Ellen mee! is een door de Martin Gaus Academie gediplomeerde hondenuitlaatservice.